x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Днес вдъхновен от пролетта и подразнен от задръстванията реших да си оправя мотопеда, подкарах го от Слатина и си го бутам по улиците, че нещо не пали, бутах го до Плиска, под Плиска ....

... в парка на свободата и така до парк хотел Москва, там снимах една странна камбанария:

 

След кратка почивка, продължавам с бутането, стигам на бул. Джеймс Баучер номер 20, бутах си мотопеда по тротоарите, да не ме сгази нещо, но там тротоара блокиран:

След като направих снимката, някакъв пазач излезна и ме пита тъпо какво съм снимал. Обясних му, че след кратко замисляне по темата и сам би могъл да достигне до отговора, после му обясних, че ще става звезда в блога и че съм от гражданско движение - "Тротоарите за пешеходците" и че според закона колата няма място там. Той ме заплаши с конфискация на телефона! Добре, че на близо е резиденцията на Иранците и чичко полицай гледаше зорко ситуацията. Чичко полицай се оказа от гръцки корен и веднага се сприятелихме, но в началото и той се правеше леко на ударен.

След кратка почивка и размяна на любезности, слезнах на пътя и продължих да бутам, сервиза за мотори беше пълен, а аз много изморен да бутам където и да било вече и затова си звех колата, обадих се на Ивето - добър и силен приятел и натоварихме моторката в баварката:

Голяма, кола, голям багажник! Нямахме червен парцал, затова сложих едни огромни мартеници на багажника и потеглихме.

Ивето поиска да пуши, условието беше да си провеси ръката през прозореца като истински гансгтер и аз си провесих моята, надухме музиката, страшна картинка.

Не исках да карам с повече от 20, да не изпадне мотора, но пък някой хора искаха да ме изпреварват и отляво и отдясно и отгоре ако можеха, даже ми свиркаха, се едно пък ще се трогна, ако забързам и мотора падне на капака им, какво ще правят, как да е.

Стигнахме благополучно до друг сервиз и скоро пак ще се бръмчи.

 Статият е взета от публикации в Блога на потребител marfiland

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com