x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Заниманията са съобразени с възрастовите възможности на децата и се провеждат от квалифицирани треньори, инструктори и аниматори. Използва се необходимата техническа и защитна екипировка. Провеждат се инструктажи по безопасност преди всяка нова дейност. Изисква се необходимата дисциплина в групата, която гарантира сигурността. Участниците имат необходимите застраховки в програмите.

ГРУПИ И ПРОГРАМА

В зависимост от параметрите за обучение и сигурност на дадена програма се определя съотношението участници-ръководител. Групите е прието да се състоят от 3-5 деца с един ръководител, в зависимост от възрастовата група . Това съотношение е оптимално и е съобразено с международните изисквания за сигурност при работа с деца сред природата.

ЕТИЧНИ ПРАВИЛА

Грубото нарушаване на правилата и неуважение от страна на дете или ръководител, които застрашават психическото и физическо здраве на останалите участници, както и неговата лична безопасност, може да доведе до преждевременно отстраняване от заниманията

МОЖЕ ЛИ ДЕТЕТО ДА НОСИ ТЕЛЕФОН, ЗА ДА ИМАМ ПОСТОЯННА ВРЪЗКА С НЕГО ?

Разбира се, ако считате за необходимо! Информация за детето може да получавате по всяко време на деня, на мобилните телефони на главния ръководител или служебния офис. Децата винаги ще имат възможност да се свържат с вас по телефон, когато пожелаят. Посещения на родители и разговори по телефон по време на програмите са желателни при нужда, или в подходящо време определено от ръководителя.

КОГАТО ВРЕМЕТО Е „ЛОШО“, КАКВО ПРАВИТЕ С ДЕЦАТА?

Опазване здравето и безопасността на участниците е приоритет в работата ни. Винаги има резервна, предварително планирана програма, която провеждаме при влошаване на атмосферните условия, като запазваме пълна ангажираност на децата за деня. При неподходящи атмосферни условия по време на заниманията на открито, те могат да бъдат с намалена продължителност или се организират други подходящи дейности на закрито.

Природен живот и мечти докосни снега и духа

Сноуборд спорт, Дамски сноуборд, Сноуборд олх, Сноубординг, Ски уроци за деца, Ски учители за деца, Сноуборд под наем витоша, Ски училище за начинаещи

 

Бяла зима се навъсила

бял снежец поръсила:

На козата до коленца

на кутрето до ушенца

на петлетата до гушките

на Калинюооо до ....

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com