x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Забавно ,емоционално,нереално,сняг без впряг смешко и лудешко.Единствените деца, които виждахте на склоновете, бяха скиори. И дори ако бяхте родител по онова време (а сноубордистите не бяха склонни да бъдат), който иска да научи детето си на сноуборд, всички казваха, че ще трябва първо да се научат да карат ски - и ще трябва да почакате докато станат на осем години, за да са готови да започнат да се учат на сноуборда__ __

Няма категорична причина. Някои казват, че това е лошо за костите им, други за колената, докато трети посочват липсата на сила и баланс и равновесие. 
Това мислене беше преобладаващо. Все повече и повече тийнейджъри се учат на сноуборд, но рядко се виждат по-малки деца да се опитват.
Твърдението на хората обаче, че децата са достатъчно силни, с развити стави, кости, мускули и колена за каране на ски е напълно безпочвено.
Как може детето да е развито за ски, а за сноуборд да не е?
Основна причина за тази масова заблуда е трудността от страничното движение при сноуборда, което затруднява някой от деца и липсата на достатъчна специфична педагогическа подготовка от страна на инструкторите и родителите с който работим активно.

После се появи промяната. Американската и европейската икономики тръгнаха нагоре и марките трябваше да намерят нови приходи, затова започнаха сериозно да проучват и да инвестират в технологиите за сноуборд, специфични за малките деца. Най-забележителните са откритията на Burton в сноуборда, използвайки лозунгите: "Ако можете да стоите изправени, значи можете и да карате" и "По-лесно от триколка с помощни колела".
Burton започна да произвежда супер стабилни, чинийко-подобни къси дъски, проектирани да направят практически невъзможно да захапе канта. Профила на дъските е специално разработен във flat форма, които са супер меки и еластични, със силно изразено изпъкване на базата, което повдига кантовете и предотвратява захапване на канта. Flat формата е най-подходяща за учене и превъзхожда традиционният camber и наложилият се rocker. Тези дъски се продават за деца на тригодишна възраст.

Burton, също произвеждат меки обувки с велкро затягане, които са удобни за родителите, автомати с един страп (които могат да се карат дори не закопчани) и въже Riglet Reel, което се закача в едната част на дъската и може да се прибира автоматично, така че да можете да дърпате вашето малко дете, или да ограничавате скоростта му, като същевременно дава добра представа за усещането за сняг, към което се стремят малките.

Производителите на детска екипировката - якета и грейки, са я усъвършенствали толкова много, че тя вече е много по-водонепропусклива и изолирана. Запазва добре телесната температура, като не позволява на децата да измръзнат (тъй като начинаещите сноубордисти прекарват много по-дълго време седнали в снега.

Зимна ваканция 2021 +сигурна среда на терен извън пистите с променя ща се денивелация и подходящи снежни условия( както и бонус пускане на хвърчило в края на деня).Децата са като хвърчилата.

 БЯло Прикючение в група до  3-4 деца в сигурна защитена среда, извън писите ,разнообразие от възможности и снежни терени от 2 те страни на Витоша

 *1ден 79.90лв     включено оборудване   -   4 учебни часа  (делничен ден за  2 деца)важи до     15.01.22


2дни ......лв        включено оборудване   -   8 учебни часа  (събота и неделя )бонус пускане на Хвърчило при вятър (няма дати)
*5дни 169лв         включено оборудване    -  18учебни часа  от деца за деца(ниво А+B Техника и стръмни участаци)важи до 15.01.21

1ден  89.90лв            (за 2 деца включено оборудване)   - 4 учебни часа (събота или неделя)
1ден  69.90лв (за Родител+ дете включено оборудване -4 учебни часа (събота или неделя) + материали за бъдещи стъпки и споделени емоции.

Предлагаме и  POWderBord най лесният начин да проходите в снега

1ден 59лв       (нощно Витоша 19:00-22:00часа) включено оборудване за (за 3 деца приятели-99лв)

Включено Оборудване:сноуборд,автомати,обувки,каска(по желание ръкавици,шапка,яке) моля за точни размери

Природен живот разполага с Борова къщичка и осигурява чай и бисквитки   Сигурност и Безопасност 

Карта за влек 6лв  за напреднали след 4ти час до 15.01.21

  Приключения от 8:00 до 13:30 или  от 12:30 до 17:30      0887 582100  Снежно,забавно,нереално

Тръгване от Бензиностанция Еко Черни връх 65  8:00 или 12:30 с ФОРД фокус мокус 

      СНОуБорд определяне на Ниво 

SNOWbordTeen

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com