x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Предимствата на електрическото колело

Предимствата на електрическото колело

Търсите ли да си закупите електрическо колело, за да спестите пари за бензин? Настроени ли сте на екологична вълна? Ако сте такъв тип човек, сте на правлиното място. Когато си закупите електрическо колело, няма да има нужда да давате пари за гориво, а просто ще пристъпите към един много по-евтин източник – електричеството. Така че, станете част от революцията – като трансформирате употребата на гориво в „зелена енергия”, като си закупите от нас електрическо колело.

 

Тук можете да разгледате, някои от положителните качества:

- Лесно за ползване: просто свържете батерията на колелото, с който и да е контакт и я заредете независимо от това къде се намирате. Веднъж заредена, батерията е готова за ползване.

- Електрическото колело не изисква никаква регистрация, застраховка, лицензи или други, които останалите пътни превозни средства изискват. Следователно Вие ще спестите време, пари и нерви във висене по опашки, за да се снабдите с необходимите документи. 

- Лекота при изкачване: Изкачването на хълмове с обикновено колело може да бъде предизвикателство. С помощта на електрическото колело Вие може да преодолеете с лекота тези препятствия. Посредством мощността на батерията Вие може да увеличавате скоростта си, докато се изкачвате по хълмове. Друго предимство на електрическото колело е, че няма смущаващ звук, а само едва уловим шум от електрическия двигателя!

- Спестяване на пари: цената на горивото продължава и ще продължава да се покачва с всяка изминала година. Поради което употребата на електрическо колело е много по-евтин и практичен вариант. То ще Ви струва само няколко стотинки при всяко зареждане в електрическата мрежа.

- Зелен и чист: Електрическото колело е 100% екологично чист продукт с нулеви стойности като замърсител на въздуха, като същевременно е най-безшумното средство за придвижване. Нормалното електрическо колело би консумирало средно между 100 – 150W електрическа енергия, докато нормална кола би изразходила около 20,000 W.

- Маневреност: Докато всички останали висят по километричните опашки в задръстването, електрическото колело Ви дава възможност да сте бързи и маневрени като спестявате време и пари -TIME IS MONEY

- Поддържа Ви във форма: Вие можете по всяко време, с едно движение да превключите Вашето колело от електрическо в нормално, като по този начин може да се подържате във форма. Когато пожелаете Вие може отново да го използвате като електрическо и да се насладите на остатъка от разходката с него.

E-BikeKit, колелото, използва, батерия, електрически ток, наелектризира, магнитите в главината, педалите, контролира потока, електрическия, акумулатора, главината-мотора, интелигентният, 25 Amp, контролер, регулиране, ток, време, скоростта, двигателя, мотора-хъб,  педала на газта, кормилото, велосипед, Дроселовата клапа, Hall Ефекти, сензори

 

 

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com