x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Wakeboard може да бъде толкова лесно, колкото да получите подходящото оборудване, да седите, да се държите за да се изправяте. Няколко стъпки, за да бъдете от начинаещ до wakeboardist за пет минути...

 Пригответе се сега всяка срядаа сме на вода за една мечта плъзгаща се по вода .

 

 Използвайте късо въже -------

Тъй като това е първият ви път, използвайте късо въже. Колкото по-късо е въжето, толкова по-лесно е да се изправите и да излезете от водата. Потърсете нещо между 8 и 15 метра.

Вземете си сцепление с позиция

Поставете гърба  към края на дъската и я подравнете така, че да може да натиснете тежестта си директно върху задната част на гръбният кант в приклекнала позиция с лице към въжето леко насочено към предната част на дъската. Наведете коленете си и позиционирайте себе си, сякаш седите на един стол, като държите предния ръб на дъската перпендикулярно на въжето  точно над водата, с коленете си заедно или достатъчно близо, така че да не са по-широко позиционирани от лактите.

Внимателно насочвайте дъската така, че да сочи в задната част на лодката, като продължава да се навежда леко на задния ви крак, за да пази предната част на борда над водата.Разполагаме със седящ борд подходящ за начинаещи и първи старт.

Елате с нас за да ви бъде весело ние не само ще ви научим ,но и ще ви създадем емоции и бъдеще   0887582100

wakebordist, уейкборд софия, водни ски, vodni ski, уейкбординг, водни ски под наем, уейкборд втора ръка, уейкборд язовир искър, нийборд, осиковицаWakebordService

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

Още по темата

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com