x 

Количката е празна
шофиорски курсове за категория А и А1

 Scoot  организират безплатно практическо обучение  за шофьорски курсове - категория  AM и А1, AM на       10:30  до 12:00 ще има мото курс.

 

 На полигона  ще бъдат подредени елементи както при изпит за категория А и А1. Преди преминаването през елементите всеки бъдещ моторист ще бъде инструктиран от професионален инструктор. Продължителността на обучението и теста за всеки ще е от 20 до 40 минути.индивидуално Обучение 

Мото-събитието е уникален шанс за всички, които са решили да изкарат категория А или А1, но се притесняват от първата среща с мотор и от това какво да очакват след като се запишат в официален курс за категория А или А1.

Вместо да карате нелегално и рисковано с приятели, по черните пътища и поляните имате реален шанс да тествате голям мотор и да прецените възможностите си.Осезаема позитивност на управлението.Гарантирана Категория от нашите Инструктори и изпитващи.

Мото Крос СЪВЕТИ

Ще придобиете реална представа за курса за категория А1 и А .мото-категория

 

 

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А сега!

 

 

И за да докажем за пореден път, че фирма SCOOT винаги предлага нещо повече на своите клиенти ще има безплатни дрифт трайк демонстрация.

За всички останали мотористи, участвали и  изпълнили фигурите, ще останат знанията получени от инструктора и впечетленията от първата срещата с мотора. Така всеки ще може да прецени дали мотоциклетът ще е тяхната бъдеща цел и дали са готови за тази стъпка.

Важно е да се знае, че кандидатите за участие в БЕЗПЛАТНИЯТ подготвителен курс за категория А и А1 - не трябва да притежават съответните категории. Ще се допускат мотористи с категория М или без книжка, но навършили 18 години.

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А сега! 

 

шофиорски курсове за категория А и А1Всички упражнения ще бъдат заснети и качени в Youtube, във видео канала на фирма SCOOT. Освен ако някой изрично посочи, че не желае да бъде сниман.

Използваме възможността да обявим за всички притежатели на скутери, мотопеди и мотори закупени от фирма SCOOT, че могат да се възползват от БЕЗПЛАТНА теория за категория АМ – решаване на листовки.

Пролетта идва. Възползвайте се от шанса, който се открива пред вас и през лятото може да сте част от големите мото-клубове или просто да пътувате където си пожелаете.

С категория А или А1 магистралите вече няма да са забранени за вас!

 

kategoria-a 07

 

За записване за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А1,AM . Задължително оставете име и телефон за обратна връзка.

След разглеждане на вашата заявка ще получите потвръждение от фирма Scoot.

Запиши се за БЕЗПЛАТНИЯ практически курс за категория А и А1 сега!

 

 https://www.youtube.com/channel/UCF1ZIrzw4LJPb9DpdL5EjAA/videos?view_as=subscriber

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com