x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Ускорение 
Нашето тяло по време на ускорение ще промени позицията си на мотора - когато ние преодолеете дълги прави в дупките, наклонете тялото си обратно - за да хванете повече сцепление на задната гума. 
По време на ускорение от извънредно значение е баланса на тялото - защото всяко по-силено подаване на газта, мотоциклета ще направи опити да се отърве от своя водач, така че ние трябва да реагираме обратно на своите наклонности. 
Ето защо, когато излизате от ъглите в ниска предавка (ако мотоциклетът е с висока мощност), трябва да се наведем напред. 

Спиране 
Поставете ръцете на спирачката: тялото ни се навежда леко назад - което ще ни даде допълнителна сила на натиск при спиране напред. Колената са важни, защото те си помагат един на друг да държат в движение по права линия моторът.  

Завой 
 За да направите това, повдигнете крака (в зависимост от завоя, в които влизате, дясно или ляво), заедно с целия крак се движи тялото напред и назад. Сядайки извършваме натиск на спирачните системи, използвайки тежестта и инерцията си на сядането под едно и също време. 

 

Осигурено оборудване и мото крос писта клас А за начинаещи и средно напреднали разполагаща с препятстевия и леки скокове намираща се на Черни връх 65 до реката предлагаме цена за 2 часов курс на писта 69.90лв за право кормило бърза ръчка игра на живот с калта и страстта.

0887 582100

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com