x 

Количката е празна

Забавно ,емоционално,нереално,сняг без впряг.Единствените деца, които виждахте на склоновете, бяха скиори. И дори ако бяхте родител по онова време (а сноубордистите не бяха склонни да бъдат), който иска да научи детето си на сноуборд, всички казваха, че ще трябва първо да се научат да карат ски - и ще трябва да почакате докато станат на осем години, за да са готови да започнат да се учат на сноуборда.

Няма категорична причина. Някои казват, че това е лошо за костите им, други за колената, докато трети посочват липсата на сила и баланс и равновесие. 
Това мислене беше преобладаващо. Все повече и повече тийнейджъри се учат на сноуборд, но рядко се виждат по-малки деца да се опитват.
Твърдението на хората обаче, че децата са достатъчно силни, с развити стави, кости, мускули и колена за каране на ски е напълно безпочвено.
Как може детето да е развито за ски, а за сноуборд да не е?


Основна причина за тази масова заблуда е трудността от страничното движение при сноуборда, което затруднява някой от деца и липсата на достатъчна специфична педагогическа подготовка от страна на инструкторите и родителите с който работим активно.

После се появи промяната. Американската и европейската икономики тръгнаха нагоре и марките трябваше да намерят нови приходи, затова започнаха сериозно да проучват и да инвестират в технологиите за сноуборд, специфични за малките деца. Най-забележителните са откритията на Burton в сноуборда, използвайки лозунгите: "Ако можете да стоите изправени, значи можете и да карате" и "По-лесно от триколка с помощни колела".
Burton започна да произвежда супер стабилни, чинийко-подобни къси дъски, проектирани да направят практически невъзможно да захапе канта. Профила на дъските е специално разработен във flat форма, които са супер меки и еластични, със силно изразено изпъкване на базата, което повдига кантовете и предотвратява захапване на канта. Flat формата е най-подходяща за учене и превъзхожда традиционният camber и наложилият се rocker. Тези дъски се продават за деца на тригодишна възраст.

Burton, също произвеждат меки обувки с велкро затягане, които са удобни за родителите, автомати с един страп (които могат да се карат дори не закопчани) и въже Riglet Reel, което се закача в едната част на дъската и може да се прибира автоматично, така че да можете да дърпате вашето малко дете, или да ограничавате скоростта му, като същевременно дава добра представа за усещането за сняг, към което се стремят малките.

Производителите на детска екипировката - якета и грейки, са я усъвършенствали толкова много, че тя вече е много по-водонепропусклива и изолирана. Запазва добре телесната температура, като не позволява на децата да измръзнат (тъй като начинаещите сноубордисти прекарват много по-дълго време седнали в снега.

Зимна ваканция 2020 +сигурна среда на терен извън пистите с променя ща се денивелация и подходящи снежни условия( както и бонус пускане на хвърчило в края на деня).Децата са като хвърчилата.

 БЯло Прикючение в група от  3-4 деца в сигурна защитена среда, извън писите ,разнообразие от възможности и снежни терени

1ден 65лв       включено оборудване   -   4 учебни часа  (събота или неделя)
2дни 89.90лв включено оборудване   -   8 учебни часа  (събота и неделя )бонус пускане на Хвърчило при вятър
5дни 199лв    включено оборудване    -  18учебни часа  (ниво А+BТехника и стръмни участаци)
1ден  89.90лв            (за 2 деца включено оборудване) - 4 учебни часа(събота или неделя)
1ден  89.90лв (за Родител+ дете включено оборудване-4 учебни часа(събота или неделя) + материали за бъдещи стъпки и споделени емоции.

1ден 59лв       (нощно Витоша 19:00-22:00часа) включено оборудване за (за 3 деца приятели-120лв)

 

 +включена екипировка в часаовете от 8:00 до 12:30 или  от 12:30 до 17:00      0887 582100  Приключеснко,забавно,неповторимо

Тръгване от Бензиностанция Еко Черни връх 65 8:00 с ФОРД фокус мокус 

BG09BPBI79401069833101  

СНОуБорд определяне на Ниво 

SNOWbordTeen

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com