x 

Количката е празна

SnowBord Games.Забавно ,емоционално,нереално,сняг без впряг смешко и лудешко.Единствените деца, които виждахте на склоновете, бяха скиори. И дори ако бяхте родител по онова време (а сноубордистите не бяха склонни да бъдат), който иска да научи детето си на сноуборд, всички казваха, че ще трябва първо да се научат да карат ски - и ще трябва да почакате докато станат на осем години, за да са готови да започнат да се учат на сноуборда__ __vitosha 

Няма категорична причина. Някои казват, че това е лошо за костите им, други за колената, докато трети посочват липсата на сила и баланс и равновесие. 
Това мислене беше преобладаващо. Все повече и повече тийнейджъри се учат на сноуборд, но рядко се виждат по-малки деца да се опитват.
Твърдението на хората обаче, че децата са достатъчно силни, с развити стави, кости, мускули и колена за каране на ски е напълно безпочвено.
Как може детето да е развито за ски, а за сноуборд да не е?
Основна причина за тази масова заблуда е трудността от страничното движение при сноуборда, което затруднява някой от деца и липсата на достатъчна специфична педагогическа подготовка от страна на инструкторите и родителите с който работим активно.

После се появи промяната. Американската и европейската икономики тръгнаха нагоре и марките трябваше да намерят нови приходи, затова започнаха сериозно да проучват и да инвестират в технологиите за сноуборд, специфични за малките деца. Най-забележителните са откритията на Burton в сноуборда, използвайки лозунгите: "Ако можете да стоите изправени, значи можете и да карате" и "По-лесно от триколка с помощни колела".
Burton започна да произвежда супер стабилни, чинийко-подобни къси дъски, проектирани да направят практически невъзможно да захапе канта. Профила на дъските е специално разработен във flat форма, които са супер меки и еластични, със силно изразено изпъкване на базата, което повдига кантовете и предотвратява захапване на канта. Flat формата е най-подходяща за учене и превъзхожда традиционният camber и наложилият се rocker. Тези дъски се продават за деца на тригодишна възраст.

Burton, също произвеждат меки обувки с велкро затягане, които са удобни за родителите, автомати с един страп (които могат да се карат дори не закопчани) и въже Riglet Reel, което се закача в едната част на дъската и може да се прибира автоматично, така че да можете да дърпате вашето малко дете, или да ограничавате скоростта му, като същевременно дава добра представа за усещането за сняг, към което се стремят малките.

Производителите на детска екипировката - якета и грейки, са я усъвършенствали толкова много, че тя вече е много по-водонепропусклива и изолирана. Запазва добре телесната температура, като не позволява на децата да измръзнат (тъй като начинаещите сноубордисти прекарват много по-дълго време седнали в снега.

Зимна ваканция 2021 +сигурна среда на терен извън пистите с променя ща се денивелация и подходящи снежни условия( както и бонус пускане на хвърчило в края на деня).Децата са като хвърчилата.

 БЯло Прикючение в група до  3-4 деца в сигурна защитена среда, извън писите ,разнообразие от възможности и снежни терени от 2 те страни на Витоша Предложенията    важат до     31.01.23

 *1ден 49.90лв     включено оборудване   -   4 учебни часа  (делничен ден)   Предложенията    важат до     31.01.24 предварително записване-групите са малки

2дни   139лв        включено оборудване   -   8 учебни часа  (събота и неделя )бонус PowederBord или пускане на Хвърчило 

*4дни 199лв         включено оборудване    -  17 учебни часа  от деца за деца(ниво А+B Техника и обучение на влек+безплатна карта за 4тият ден)

7дни 399лв           включено оборудване     -30 учебни часа ( избор на дни и подарък -POWderBord  тематичен за детето и размерите му

 

1ден  129.90лв            (за 2 деца включено оборудване)   - 4 учебни часа (събота или неделя)
1ден  89.90лв (за Родител+ дете включено оборудване -4 учебни часа (делничен ден)(събота или неделя в Група) + материали за бъдещи стъпки и споделени емоции.

Подаряваме snowBord-POWderBord най лесният начин да проходите в снега при 7 дневно Приключение

1ден ....лв       (нощно Витоша 19:00-22:00часа) включено оборудване за ( 3 деца над 12 години или приятели-149лв)

Включено Оборудване:сноуборд,автомати,обувки,каска(по желание ръкавици,шапка,яке) моля за точни размери

Природен живот разполага с Борова къщичка и осигурява чай и бисквитки   Сигурност и Безопасност 

Карта за влек Безплатна за напреднали за 4ти ден на обучението важи до 31.01

  Приключения от 8:00 до 13:30 или  от 12:30 до 17:30      0887 582100  Снежно,забавно,нереално  BG22BPBI79421200030534 Ивайло Нотев

Тръгване от Бензиностанция Еко Черни връх 65  8:00 или 12:30 

      СНОуБорд определяне на Ниво 

Индивидуален адреналин-уроци

Сноуиборд За деца утринни на свежо или следобедно на меко делнично . Индивидуалното внимание и насърчаваща концентрация даваща криле с повече примери и повторения ,на различни снежни нюанси. Подобрява движенията ,баланса ,усвояването, научаването и изкристализира в съзнанието.

Включваме и сърф борд-детски хвърчила в края или началото на Приключението. За по малките заниманията са анимирани ,а за по високите демонстрираме в рими.  по високите е хубаво да тръгнем по рано в 8 без 10 те имат и повече адреналин ,а с по малките ще гледаме природата да ни подскаже.  

За желаещите през уикенда имаме малки групи броими до 3,но пространството-рисковите  дразнители екрани-хора се Увеличават. Препоръчваме джобните екрани да останат извън природата планината. През празниците за много щастие и природен успех трябва на извървим 30мин.преход с радостта от всяка снежинка която пада от небето да ти пълни с любов сърцето.

*1ден 49.90лв     включено оборудване   -   2 учебни часа  (делничен ден)   Предложенията    важат до     31.01.24 предварително записване

SNOWbordTeen

 

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com