x 

Количката е празна
×

Внимание

Присвои компонента VirtueMar към менютата

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Синьо ,розово,ЗЕЛЕНО и от слънце след залеза озарено.С колелоооооо(воднооо) променено, до луната не е забранено и обратно с изгрев нагласено.....MAN on the MOON.


Детска рисунка За историята трябва да кажем, че е показателна. Първият електрически велосипед е създаден през 1890 година по US патент. Уви, точно сто години(ТОДОР КОЛЕВ) по късно, започва вело е-революция с регистрирани 120 милиона електрически колела в началото на 2010 година. 93% от тях са притежание на Азиятския континент, защото те са много „изостнали” и не е-разумни хора.

Balkan 2021

 

Yanzhou city е градът, в който може да се движите само с колело ,както и Nimigen субсидия .Колко ли много място има за всички по улиците? Колко ли вело разходки из нощна София би организирал Вячеслав Стоянов, ако София стане вело столица? Имаме какво да научим от летящите холандци.
Преди да тръгнете на път в София е добре да познавате маршрута. От опит знам ,че това намалява риска. Трябва да дойдат танковете, за да спазваме израза, ПАЗИ сЕ сам за да те пазят и другите на пътя, с дупки озарен.Определено на 2 колела рискът е много по-голям. Моля ви сигнализирайте с ръце вашите намерения. Застраховаме се сами за себе си.
Да се върнем на риска ,защото към кражба никой не е застахован - НЕ, на БУЛ ИНС(териер).  На ЧЕЗ – Чевръсти Егоистични Заядливци. За да напълним Електричката, ни трябват само 0.08 стотинки без да посещаваме бензиностанция ЕКО – няма разлика.
Дори и да спрат тока или влезем в режим, ТЕ, от ЧЕЗ няма да ти помогнат – Военно положение –викайки неволята ще трябва да завъртим със собствените БАТЕРИИ (SUN LIGHT 6м.гаранция) и да презаредим до 20% (по време на движение с умният контрол-е-р ) или вода от планината прави ТОК в краката.
Пенчо бре Върти
Пенчо го мързи
Пенчо бре върви
Пенчо пак ще спи(в колата)
Зелено,Зелено,Зелено щом всичките мечти са ти в зелено.Щом всичките мечти са ти в зелено. Щом колелото е добре – ВСИЧКО си тече

WELCOME In BULGARIA     еко колела

Запазете природата чиста - използвайте екологичен транспорт       

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com