x 

Количката е празна

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 
На детска градина със скутер

Най-важна е сигурността на нашите деца, но бягайки от действителността (повече 2 колесни), която следва само предизвикваме нещата да се случат в неподходящият момент когато пораснем и сме пропуснали КОЛЕЛОТО (на живота) – имам в предвид, че научавайки и създавайки правилните навици в управлението на 2 колесно МПС. Както гласи поговорката колкото по-рано толкова по-добре. Определено по-ранното обучение на нашите деца в пътната обстановка, безопасност на движението и начина на управление, ще им бъдат полезни за цял живот. Култура на движение по пътищата – на това можем да ги научим ние бащите, за да се случи това означава да им отделим повече време. Защо не докато отиваме заедно до детската градина.

Препоръки:

Препоръчваме разговор с детето и обяснение - от къде ще минем със скутера/колелото, по кой маршрут за да стигнем до детската градина. Минавайте по един и същи маршрут сигурноста е по-голяма, защото познавате по-добре пътната обстановка.


Закупуване на екипировка - най-важното детската каска трябва да е точно по главата на детето, шалче под нея за насрещният вятър, ветроупорно яке, ръкавици и по-плътно панталон-че върху което да могат да се поставят наколенки (могат да се използват и за велосипед).


За по малки деца до 4 години препоръчвам да се возят пред вас във вашите крака – като можете да ги обгърнете с краката си за сигурност. Над 5 години трябва да се качват отзад като се хващат за вас – създадените навици са полезни за детето.

Дано да успеете да убедите мама, че пътят до детската е по-весел на 2 гуми.

 Безплатно можем да ви обучим и запознаем със всички специфики на пътя до детската градина, благодарение на опита, който имаме и да ви обучим.

До 10 години детето се вози отпред ,а над 10 годишна възраст по закон може да се вози отзад с препоръка ако може да  се постави облегалка която можем да предложим за стабилност:)

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com