x 

Количката е празна

Спи, Дяконе!Не се събуждай!

Остани в незнайния си гроб!

Добре си ти.От там не виждаш

...съдбата на достойния ни род.

Не виждаш майките, които днес не раждат.

Ролята на родителя е може би най-решаваща в развитието и еволюцията на един млад спортист, тъй като той е този в своето обкръжение, който ще допринесе повече от всеки друг за формирането на неговия характер и личност.

Sunrise awakening from Cherni to Chernyo on a cup of coffee

3 routes 1st 2nd and 3rd for dessert with insurance - equipment included cats, snowshoes, boats surfboard or split board for 2  

Departure 6:00 alighting 10:00 + 2.5 HOURS for anyone as much as they like

 Powsurfer Intermediate  е проектиран с мисъл за начинаещите ездачи, но също така би било страхотно забавление за по-големите ездачи, които се озовават в градски паркове, хълмове за шейни и други зони с натъпкан или много плитък сняг. За да осигури възможно най-добрата производителност при всякакви условия, широчината му осигурява стабилност и отличен контрол и баланс при най-висока производителност и всякакви условия за най-агресивното и отзивчиво каране ___ Vitosha

Безплатни Сноуборд емоции 2024

Снежно забавно и нереално ,сняг без впряг,докосни снега докосни духа и избягай от града свръх човешко и малко лудешко . Учене чрез преживяване и анимирани упражнения и забавления .Снежко и смешко са деца на свободата.  

Предлагаме 2 истински Приключения където след интензивна профилирана загрявка ще започнем с първи стъпки и практическо  въвеждане в сноубордът,прохождане и леки спускания по малък наклон подкрепяни от 2ма тренери  преминаваме към леки дъгички снежно  рисуване с тренер и още палитра от упражнения според вашите мнения .Ще бъдем индивидуални и конкретни към всеки за продължителна Природна емоция. Учителят пали вярата създава инициативата и подхранва жизнеността и енергичността.Провеждат се всяка срядааа на бялото килимче се сяда нека отряда да заповяда.

  Сняг без впряг и през деня и тихо се сипе през нощта .Много емоционално и нереално тръгваме в  18:30 всеки делничен за безделници ден.Освен лалето имаме и ще няколко светлинни варианта които са още по по най само се присъединете транспорта, оборудването, инструктажа и обучението са от наС .

пЛЪЗГАНЕТО със  сноуборд ПРЕЗ НОЩТА е различно и е осеяно от възвишени светлини и усещания , можем да се возим на лифта ,а може и да пеш.cом да се движим огреяни от звзди , небе , луна

GA 235 Щайнер=Гьоте

 

Днес, когато общо взето хората в цивилизацията извънредно много се придържат към наследствеността, това е преминало вече и в разговорните форми. Внезапно в 8-та, 9-та година при едно дете се явява нещо, което органически е изцяло добре 62 обосновано. Бащата казва: - Това не е от мен. - Майката казва: - От мен още по-малко! Естествено това днес се дължи на всеобщото вярване, което е преминало в родителското съзнание, че децата би трябвало да имат всичко от родителите си. От друга страна понякога също се случва да се констатира, че в този втори възрастов период при известни обстоятелства децата започват да приличат повече на родителите си, отколкото по-рано. Да, но вие с пълна сериозност ще трябва да разгледате, как човекът слиза във физическия свят. Виждате ли, психоанализата насади действително някои ужасни блатни цветя, изникнали от тинята; между другото също и това - днес можете да прочетете това навсякъде, - че в подсъзнанието всеки син тайно е влюбен в своята майка, или всяка дъщеря е влюбена в своя баща и че това довежда в живота до конфликти в подсъзнателните провинции на душата. Но естествено всичко това е дилетантско интерпретиране на живота.

И всъщност нещата, които получаваме от кармическите връзки са потресаващи. Те са винаги потресаващи. В тази област ние ще се запознаем с още някои разтърсващи, фрапиращи, парадоксални неща. За днес исках да ви покажа именно това, което действително може да ви накара да разберете, колко чудесно се изграждат връзките между минали и по-късни земни съществувания в човечеството.

 Антропософията днес е осъществяването на медитацията, която Рудолф Щайнер е дал на най-близката си ученичка Ита Вегман, в която той казва, че хората трябва да отворят за Йерархиите тайните на зелените демони, които царуват в този свят, дошли тук от долните светове. И трябва да дойде моментът, когато това пълно господство на царуването на тези зелени демони на Земята ще изчезне, казва Р. Щайнер в тази медитация, и то точно за своята ученичка и именно във връзка с нейната специална мисия, която е точно свързана с естествено-научнната насоченост и с медицината.Движим се ние не се движи времето.

 

 

Абонирай се за скутер новни и промоции

Всеки, който деведе приятел като клент може да ползва до 33% отстъпка от всички услуги и още

* indicates required
попълнете име, моля, за да можем да адресериме писмото лично до вас.
Email Format

Powered by MailChimp

Тунинг на скутер

JSN Pixel template designed by JoomlaShine.com